Conferinta de Ziua Detinutilor Politici Anticomunisti

Urmatiti pe YouTube filmul evenimentului

Cu ocazia zilei detinutilor politici anticomunisti am organizat in sala Liceului Tehnologic Stefan Hell din localitatea Santana evenimentul „Marturii din temnitele comuniste”. Scopul evenimentului a constat in comemorarea si evocarea martirilor care si-au dat viata pentru credinta si principiile lor. De asemenea, cu acest prilej am dorit sa aducem povestea marturisitorilor din temnite comunitatii din orasul nostru. Prea putin se vorbeste la scoala, in ziare, in media despre povestile acestor oameni.
Exemplul lor sa ne fie ca un indrumar pentru viata, sa invatam ca in ciuda oricaror incercari la care suntem supusi, trebuie sa mergem inainte, caci toate sunt trecatoare. Si sa fim increzatori ca binele, reprezentat de Domnul nostru Iisus Hristos, va invinge mereu.
Dorim pe aceasta cale sa multumim tuturor celor prezenti la eveniment. In special copiilor de la Liceul Tehnologic Stefan Hell, in frunte cu doamna profesor Belei Camelia, care s-au pregatit si au recitat poezii ale Sfintilor Inchisorilor.
Multumiri speciale camarazilor de la Sibiu, Oradea si Timisoara, pentru ca ati strabatut atata drum, doar pentru a ne fi alaturi intr-o zi atat de speciala. Va asiguram cu aceasta ocazie de tot spirijnul nostru in tot ceea ce faceti. Usque ad finem!🇷🇴
Multumim enorm, Danca Mihai, datorita tie avem posibilitatea de a retrai ori de cate ori emotiile acestui eveniment.
Video: https://www.youtube.com/c/MihaiDanca

~ Luptă pentru neamul tău ~
Cetatea Neamului este o mişcare naţionalist-creştină din judeţul Arad, înfiinţată în anul 2019, care îşi propune să reaprindă flacăra spiritului naţionalist în sufletele românilor.
Site Web: www.cetateaneamului.ro
YT: https://youtube.com/channel/UCrM_xet8…
FB: https://m.facebook.com/CetateaNeamului/
Instagram: https://www.instagram.com/cetateaneam…
Telegram: https://t.me/cetateaneamului

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *